Полазећи од чињенице да без базе нема будућности нови председник Младог радника Сенад  Марић одлучио је да посвети дужну пажњу Школи фудбала „Млади радник“ која је увек имала велики број талената. Решење за директора је нађено, а у школи ће радити најквалитетнији тренери.

       -Дирекор школе, односно координатор свих млађих селекција биће  Марјан Марковић,   велики пожаревачки фудбласки ас који је поникао управо из Радникове школе. Прошао је све селекције, играо и у сениорском саставу у коме је био најмлађи капитен. Потом је играо у Црвеној звезди и тамо био једно време капитен. Играо је и у репрезентацији, а има и успешну интернационалну каријеру. Марковић је прихватио ово одговорно радно место, обзиром да је завршио са активним играњем фудбала, каже Сенад Марић.

       Школа почиње са радом већ 1. јула.

       -Морамо покренути рад са нашим школарцима и уходати читав погон. Све селекције ће играти у својм ранговима такмичења, а кадети ће и даље играти у Првој лиги ФС РЗС. Марковић дефинитивно завршава каријеру.

У минулој сезони био је првотимац Младог радника. Посветиће се раду са младима. Њему ћемо приредити опроштајну утакмицу током наредне јесени довођењем Црвене звезде која одавно није била у Пожаревцу, каже Марић.                               

                                                                              Текст и фото: Р.Сандић                                                                                                                   

Share.

Comments are closed.

Skip to content