Експрес бољи у наставку

ЖЕЛЕЗНИЧАР – ВГСК    3:2 (0:2)

  Пожаревац – Стадион иза Ложионице. Гледалаца: 100: судија: Милош Ранђеловић (Пожаревац). Стрелци: Аврамовић у 54, Живковић у 63. и Катић у 77. за Железничар, а Димитријевић у 11. и Ђорђевић у 43. минуту за ВГСК.

        „ЖЕЛЕЗНИЧАР: Тодосијевић, Мирковић, М. Живковић, Продановић, И.Стојковић, Стојановић, Н.Стојковић, Аврамовић, Живић, Милетић, Н.Живковић. Играли су још: Чепкеновић, Стојиљковић, Катић,Б. Мирковић.

          ВГСК: Панић, Милосављевић, Милошевић, М.Јовић, Илић, Пајић, Цвејић, Димитријевић, Ђорђевић, Тошић, Миловановић. Играли су још: Мађар, Д.Јовић, Алексић, Здравковић.

           У последњој утакмици провере између старих пријатеља, великоградиштански зонаш ВГСК је добио прво полувреме головима Димитријевића и Ђорђевића. У наставку члан Браничевске лиге, пожаревачки Железничар је ангажованијом игром и головима Аврамовића, Живковића и Катића успео да савлада реномираног противника из града на Дунаву.


Реми на Вашаришту

Млади радник 1926 – Р С К   2:2  (2:0)

Пожаревац-Градски стадион. Гледалаца: 150. Судија: Данијел Стевић (Пожаревац). Стрелци: Спасић у 2. и 5. за „Млади радник 1926“, а Настасовић у 70. и Ристовић у 85. минуту за РСК.

       „МЛАДИ РАДНИК 1926: Савић, Ивошевић, Станојевић, Илић, Лазић, Карановић, Стојиловић, Миладиновић, Спасић, Младеновић, Живковић. Играли су још: Бранковић, Цветковић,Тасић, Стојановић, Марковић,  Соколовић,  Пујкиловић, Кочић, Милојковић, Пантић.

        РСК: Мишић, Савић, Недељковић, Радуловић, Милосављевић, Миљуш, Пругинић, Ристовић, Матић, Миљковић, Настасовић. Играли су још: Живковић, Јовић, Маринковић, Милошевић.

        Последњу утакмицу провере пожаревачки српсколигаш „Млади радник 1926“ одиграо је на Вашаришту са јесењим прваком Подунавско-Шумадијске зоне РСК-ом из Раброва који тренира Александар Ранковић. Већ у 5. минуту било је 2:0 за чету тренера Андрије Ферлежа, оба гола постигао је из гужве, Милан Спасић вешто савладавши на петерцу искусног голмана Бојана Мишића.

        Настасовић је у соло продору у 70. минуту лако савладао голмана Бранковића, а за изједначење се постарао пет минута пре краја сусрета Ристовић.

                                                                                         Текст и фото: Р.Сандић

 

Share.

Comments are closed.

Skip to content