Велика помоћ ГФС Пожаревац

Фудбалске активности у ГФС Пожаревац се настављају несмањеним темпом. Председник Владан Динић и његови сарадници Славиша Милутиновић (заменик), Аца Илић (потпредседник) и Александар Новаковић (члан   ИО ГФС), примио је фудбалску делегацију из Речице у којој су: Драган Станојевић, Оливер Петровић, Милош Стевић, Никола Латковић и Вељко Петровић.  

                                          Аца Илић и Владан Динић

-Заживели су клубови у селима у којима се лопта није закотрљала читаве две деценије. Речица је један од последњих великих изазова на оживљавању клуба „Дунавац“. Пре три године били смо у Речици да подржимо иницијативу за организовање клуба, али је све пало у воду. Сада су млади људи из Речице жељни фудбала, решили да истрају на том пољу, каже Динић и додаје:

 -Фудбалски клуб „Дунавац“ има нашу широку подршку. Пружићемо сваку врсту помоћи док не стекне право на финансирање из градског буџета за спорт. ГФС „Пожаревац“ сносиће све трошкове регистрације играча и такмичења, каже Динић.

После овог успешног састанка и договора приступило се регистрацији клуба, тако да ће од наредног пролећа фудбалска лопта у клубу ФК Дунавац, безмало после три деценије мировања, поново постати актуелна.  

 Текст и фото: Раде Сандић    

 

Share.

Comments are closed.

Skip to content