2020-01-30T10:05:13+01:00 30. јануара, 2020. 10:05 |

ФУДБАЛ: Стартовао „Млади радник 1926“

У сали за конференције Градског фудбалског стадиона, председник пожаревачког српсколигаша Младог радника 1926 Сенад Марић одржао је састанак са играчима и стручним штабом. Састанку су присуствовали: спортски директор Војислав Бојатовић, шеф струке Жарко Јовановић и тренер Горан Стокић. Председник Марић истакао је овом приликом главни задатак у наставку пролећног дела првенства.

       -Обезбеђени су сви услови да се испуни основни задатка који је пред вама и нама, а то је продор у златну средиину. „Млади радник“ мора да крене напред у сваком погледу. Поред рада у Пожаревцу, у другој фази следе заједничке припреме у трајању од десет дана. Путујемо у Северну Македонију, конкретно у Охрид 12. фебруара и тамо ћемо бити до 22.  фебруара зашта се овде интензивно припремамо, нагласио је Марић.

      Спортски директор Војислав Бојатовић рекао је да пролећна полусезона мора да буде много успешнија од јесењег дела такмичења. У наставку скупа, тренер Жарко Јовановић  представио је план и програм рада.

      По завршетку седнице одржан је први тренинг у великом балону иза источне трибине Градског стадиона. До поласка у Охрид, одиграће две утакмице провере: са Слогом из Великих Црљена у Лазаревцу и Радничким у Обреновцу.

                                                                                       Текст и фото:  Р.Сандић