На традиционалном турниру „Воја Гачић” у Панчеву, пожаревачки  ФК Трон (предпетлићи, 2011) освојио је прво место у фудбалу 6+1. Све утакмице су игране на панчевачком стадиону „Стрелиште“.


Трон је играо у саставу: Дамњан Дамњановић, Урош Милошевић, Стефан Саша, Вељко Анђелковић, Лазар Црногорац, Павле Јанковић, Лука Радуљевић, Павле Живановић, Вук Петровић (голман), Александра Димитиријевић (једина девојчица) и Теодор Илић. Тренер шамионског састава је Дејан Елезовић.

        Трон је у оквиру групе доживео пораз од Спартака из Ковина и као други пласирао се у полуфинале у коме се опет састао са вршњацима из Ковина и пуном мером им се реванширао за једини пораз на овом такмичењу, високом победом од 3:0 и пробио се у финале. 

        Резултати (у оквиру групе): Трон – Партизан (Уљма) 5:1. Трон – Спортски савез  Рума 3:0. Трон – Воја Гачић (Панчево) 2:0. Спартак (Ковин) – Трон 3 :2.  

      Резултати полуфинала: Трон – Спартак (Ковин) 3:0. Финале: Трон – Атаканте (Београд) 2:0. Голове за Трон у финалу дали су: Дамњан Дамњановић и Стефан Саша.

     Иначе, ова екипа Трона (предпетлићи) такмичи се у Мини Макси лиги Србије , која је једина званична лига ФСС за млађе категорије. 

                                                                                                                 Р. Сандић

Share.

Comments are closed.

Skip to content