2019-07-18T08:28:34+02:00 18. јула, 2019. 08:28 |

ФУДБАЛ: Вашариште у знаку припрема

Прво окупљање пожаревачког српсколигаша „Мадог радника 1926.“ на позив председника клуба Сенада Марића било је 8. јула. Међу  играчима било је десетак фудбалера из подмлатка. Састанак је водио председник Марић и упознао присутне са новим шефом стручног штаба Зденком Муфом из Смедеревске Паланке, тренером голмана Владаном Радачом и новим спортским директором Војиславом Бојатовићем.

Изнет је план и програм рада. Договорено је да се тренизи одржавају  свакога дана од 17 часова на Вашаришту. Одиграће се и велики број утакмица у ритму среда – субота. За сада се још увек врши попуна играчког кадра, а ко ће све доћи знаће се до средине ове недеље. Целокупан рад у припремном периоду одвијаће се у Пожаревцу. За разлику од ранијих лета, када се готово нису играле утакмице провере на Вашаришту (чувао се терен), Пожаревљани ће овога лета имати прилике да виде и пар пријатељских сусрета на Градском стадиону на коме  би, до почетка првенства, на западној трибини требало да  буду инсталирана нова седишта са наслоном.

  „Млади радник 1926“ представиће се пред Пожаревљанима 24.јула (среда) када  игра са Рударом из Стамнице, а затим и 31.јула (среда) када ће играти са Слогом из Краљева, новим чланом Српске лиге „Запад“. Обе утакмице играју се на Градском стадиону.

                                                                                        Текст и фото:  Р.Сандић