Поводом освајања првог места у МФЛ „Млава“ коју води ФСБО и пласмана у виши ранг такмичења Браничевску окружну лигу, у Батуши је уприличено званично проглашење ФК „Интеграл“ шампионом лиге и додељен му је пехар.

         Свечаном уручењу  пехара  присуствовали су челници локалне самоуправе Малиша Антонијевић, председник Општине Мало Црниће и Горанка Стевић, председница Скупштине општине.

          Пехар ФСБО за освојено прво место капитену Дарку Радивојевићу  уручио је председник Томислав Ивановић у друштву генералног секретара Драгише  Јовановића, заменика председника Зорана Демића, члана ИО ФСБО Миодрага Марковића и референта такмичења лига ФСБО Емила  Јанковића. ОФС Мало Црниће поклонило је фудбалску лопту коју је предао генерални секретар  Топлица Јовић.

         Такмичарске 2016/2017. године „Интеграл“ је испао из Браничевске окружне лиге, и после две године проведене у МФЛ „Млава“ успео је да се врати. Председник клуба је Радиша Раша Стојадиновић, директор Слободан Стевић, а тренер Бобан Лазић. Генерални спонзор клуба је Цвећара „Лотос” из Пожаревца.

                                                                                                                         Р.Сандић

Share.

Comments are closed.

Skip to content