ЕКИПА “МЛАДОГ РАДНИКА” У ВРЕМЕ ВАНРЕДНОГ СТАЊА

Од првог дана ванредног стања и борбе са невидљивим непријатељем,  коронавирусом, екипа хуманитараца, спортских волонтера пожаревачког српсколигаша “Младог радника 1926”, заједно са тренером кадета Зораном Ристићем, не стаје.

        -У овим данима ванредног стања, радимо непрекидно. Тим од 22 члана односно младих фудбалера, помаже старијим суграђанима у набавци свега онога што им је у овим условима потребно. “Млади радник 1926” је клуб дуге традиције чији је ослонац град Пожаревац са свим својим грађанима. Поносни смо да великом броју наших навијача, комшија, суграђана међу којима има и бивших играча, можемо да помогнемо, каже  Ристић који се нада да ће све ово око епидемије ускоро проћи и да ће се поново љубитељи спорта и спортисти срести на Вашаришту, терену који је за фудбалске  утакмице и остале спортске сусрете, сређен и обновљен. 

         -Жељно ишчекујемо дан када ће ванредно стање бити укинуто и када ћемо почети да тренирамо. Момци свих наших селекција су се ужелели лопте, шутирања, играња и дружења. Стадион на Вашаришту је наш други дом, а сви ми једна велика фудбалска фамилија. Верујем да ће се до половине маја остварити наша очекивања, а док се то не деси и даље ћемо свакодневно бити на задацима хуманих волонтера, на услузи нашим старијим суграђанима, обећава Ристић.

                                                                                          Текст и фото: Р. Сандић 

Share.

Comments are closed.

Skip to content