2019-04-15T13:50:31+02:00 15. априла, 2019. 13:50 |

ФУТСАЛ: Србија дочекује Азербејџан у Пожаревцу

       У хали СЦ „Пожаревац“ сутра од 18 сати игра се прва интернационална футсал утакмица између репрезентације Србије и Азербејџана. На конференцији за медије, чланица Градског већа задужена за спорт, омладину и туризам Ана Миљанић је истакла да је све спремно за овај спектакуларни пријатељски спортски сусрет и да jе позитиван ефекат улагања у Спортски центар већ видљив, што доказује и организација овог врхунског спортског догађаја.

-Захвалила бих се Фудбалском савезу Србије који је због улагања и новог изгледа Спортског центра изабрао наш град да буде један од домаћина и верујем да ћемо испунити њихова очекивања. Позвала бих публику да у великом броју испрати ову утакмицу, казала је Миљанић.

Вршилац дужности директора Центра Ненад Митић најављује добру организацију.

      -То је пријатељски меч између репрезентације Србије и Азербејџана коју још зову и „европски Бразил“, јер је високорангирана репрезентација на европској и светској ранг листи. За нас је ово нека врста пробе да видимо како изгледа када је хала пуна и наравно како све функционише, јер нас очекују бројне спортске приредбе на интернационалном нивоу. Пустили смо 2.000 карата, које се не продају, улаз је бесплатан, али свако мора да има карту, јер тако предвиђају правила ФИФЕ и УЕФЕ.