У Пожаревцу  је одржана Изборна скупштина Градског фудбалског савеза. Скупштину је отворио досадашњи председник Владан Динић који је исцрпно говорио о досадашњем раду ГФС-а.

На овом заседању за новог председника Савеза изабран је Зоран Ранђеловић који ће ову дужност обављати за мандатни период 2022 – 2026. године.

Једногласно су усвојени сви предлози који су се нашли на дневном реду. Изгласано је радно председништво у саставу: Бобан  Огњановић, Александар Новаковић и Горан  Душановић. Између осталог, изабрани су и чланови Извршног одбора, председник Зоран  Ранђеловић и потпредседници: Аца Илић и Владан  Динић.

За чланове ИО изгласани су Небојша  Јовановић, Драган  Војиновић, Санела  Јовановић, Југослав Перић, Бобан Огњановић, Предраг Анђелковић, Александар  Новаковић, Владимир  Бошковић, Војислав  Бојатовић и Предраг Петковић.

Надзорни одбор чине Милан  Којић, Вукашин  Јевремовић и Никола  Гостојић, дисциплинску и етичку комисију Зоран  Јанковић, Горан Станојевић и Саша Стојановић, а комисију за жалбе Александар  Стојадиновић, Милош Стјеповић и Јанко Станишић.

Раде Сандић

Share.

Comments are closed.

Skip to content