У Нишу је одржано  2. коло Пионирске лиге Србије у мушкој спортској гимнастици.  Испред спортско – гимнастичког клуба „Звезда“ из Пожаревца учествовали су Василије Арсић у категорији 4. селекције А програма, Сава Младеновић у категорији 2. селекције Б програма и Виктор Нинић такође у категорији 2. селекције Б програма.

Пожаревљани су остварили изванредне резултате и окитили се медаљама.

Василије Арсић је, и поред повреде коју је имао и паузирао два месеца, успео да избори пласман за финале по справама и освоји 6. место у Србији у највишој категорији Пионирске лиге, док је Сава Младеновић, најбољи у својој категорији освојио три златне медаље за 2022. и то једну у првом колу,  другу у 2. колу, а трећа златна је била за укупно остварене резултате у 2022. Његов клупски другар Виктор Нинић је у првом колу освојио бронзу, у другом одлично 3. место док му је за свеукупне резултате у овој годину припало 2. место и сребрна медаља.

Звездине такмичаре сада очекује финале по справама које ће се одржати у Новом Саду 19. новембра у категорији  мушке спортске гимнастике у А програму. Од Василија  Арсића се, као и претходних и ове године, очекује успешан наступ и медаље.

Share.

Comments are closed.

Skip to content