Именовање директора у Дому здравља, Народној библиотеци ,,Вељко Дугошевић’’ и Туристичкој организацији, неке су од тема о којима се разговарало на 31. редовној седници Скупштине Општине  Голубац.

За директора Дома здравља Голубац поново је именован др Бобан Трифуновић, а за вршиоце дужности директора Народне библиотеке ,,Вељко Дугошевић’’ именован је Милен Богојевић и Туристичке организације Саша Стокић. Седницом је председавао Зоран Ћирковић који је о донетим одлукама, између осталог,  рекао:

– Из буџетских средстава набавили смо вишенаменски трактор који ће Јавно комунално предузеће користити за  радове на одржавању локалних путева на подручју наше Општине. Надам се да ћемо до краја ове године остварити све планиране задатке у интересу бољег живота наших грађана.

Допуном Одлуке о Општинским путевима радове на одржавању општинских путева, Општинска управа Голубац поверила је Јавном комуналном предузећу Голубац које је технички и кадровски оспособљено за овакве врсте послова, а Одлуком о радном времену угоститељске радње и кафићи могу радити у периоду од 1. јула па до 31. августа ове године почев од 18  до 2 сата после поноћи .

Share.

Comments are closed.

Skip to content