У Голупцу је одржан састанак Савета за туризам којим је председавала председница Искра Максимовић, а присуствовали су  председник Општине др Небојша Мијовић,в.д. директор Туристичке организације Саша Стокић , даваоци услуга смештаја и  власници угоститељских објеката у општини Голубац.

На дневном реду нашле су се две теме, туристичка понуда Голупца у овој години и учешће свих туристичких субјеката  Општине Голубац на овогодишњем Сајму туризма. Договорено је да се појача сарадња свих учесника у развоју турзима како би  туристичка понуда Голупца била још боља и атрактивнија.

-Закључено је да се направи база података свих давалаца услуга смештаја и власника угоститељских  објеката, да Туристичка организација Голупца припреми  иновиране  флајере са актуелним подацима  о смештају и угоститељској понуди што ће бити свима доступно. Договорено је да се побољша сарадња свих учесника, да се размисли о нешто другачијој понуди забавних и музичких програма ове сезоне и да се пронађу начини да се туристи дуже задрже у Голупцу, нагласила је председница Савета за туризам Општине Голубац, Искра Максимовић.

Председник општине др Небојша Мијовић обећао је  да ће локална самоуправа помоћи  изградњом инфраструктуре, као што је изградња плаже на Дунаву, уређење парка и центра Голупца као и изградња  једног базена за купање.

                На састанку је договорено  да се  сви присутни учесници укључе у припрему једне богате заједничке туристичке подуде општине  Голубац на предстојећем Сајму туризма који ће се одржати од 20. до 23. фебруара у Београду.

Share.

Comments are closed.

Skip to content