2020-01-23T10:00:19+01:00 23. јануара, 2020. 10:00 |

Голубачка Предшколска установа „Ласта“: Празници су права ствар

У оквиру обележавања минулих празника у Предшколској установи „Ласта“ у Голупцу одржане су бројне радионице, позоришне представе са Деда Мразом, шеширијаде, приредбе и музичке играонице.

Директорка ове установе Милена Ђурђевић каже да је постала пракса да се крај сваке старе и почетак нове године као и Божић обележавају што маштовитије и радосније, јер то деца заслужују.

– На позив Народне библиотеке били смо учесници у празничној представи за децу „Права је ствар новогодишњи дар“ као и у новогодишњем хуманитарном културно-уметничком  програму и продајној изложби дечјих радова, сувенира, разних украсних предмета, слика и цртежа у циљу прикупљања новчаних средстава за лечење Магдалене Марковић из Дворишта код Голупца. У свим овим активностима заједно са нама били су родитеља као наши најважнији партнери, представници институција и удружења у окружењу… Када су деца у питању, дани празника су дани обојени маштом и чаролијама које се памте кроз цео живот и препричавају касније  потомцима. Зато се трудимо да им те дане учинимо незаборавним, каже Ђурђевић.

Љ. Настасијевић