Припадници Министарства унутрашњих послова у Пожаревцу ухапсили су Н. Б. (1970) из околине Великог Градишта, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Полиција је приликом претреса стана и других просторија осумњиченог запленила око 1,7 килограма марихуане и око 14 грама амфетамина.

Такође, пронађене су 24 иностране регистарске таблице мотоцикала и више различитих печата државних органа Словеније и Италије па ће против њега, по налогу Основног јавног тужилаштва у Великом Градишту бити поднета и кривична пријава због сумње да је починио кривично дело фалсификовање исправа.

У стану је пронађена и ловачка пушка његовог шездесетосмогодишњег оца, против кога ће бити поднета кривична пријава за кривично дело недозвољена производња, држање ношење и промет оружја и експлозивних материја.

По налогу Вишег јавног тужилаштва у Пожаревцу, осумњиченом  је одређено задржавање до 48 сати и он је, уз кривичну пријаву, приведен тужиоцу.

Share.

Comments are closed.

Skip to content