2019-10-15T10:59:24+02:00 15. октобра, 2019. 10:59 |

ГРАДСКИ ОДБОР СПС ПОЖАРЕВАЦ: Обележена 29. година трајања

Градски одбор Социјалистичке партије Србије, обележио је прошлог четвртка 29 година постојања. Партија социјалиста Србије основана је 10. октобра 1990. године и од тада до данас, сваки пут је била парламентарна мада је једно време деловала и као опозиција у скупштини. Данас чини владајућу коалицију са Српском напредном странком.


            На свечаности у седишту СПС у Пожаревцу, присутнима се обратио председник Градског одбора социјалиста Слободан Јовић, који је подсетио да је ова партија током близу три деценије постојања преживела многе турбуленције, бомбардовање, петооктобарске промене…

Слободан Јовић

-Упркос свему опстали смо у веома тешким временима и условима. Борили смо се и трпели разне притиске, али смо на крају изашли као победници, успели смо и опстали. Врло брзо смо се вратили у власт. У Србији, власт је незамислива без Социјалистичке партије. Са овог места поручујем да програм за који се залаже наша партија и људи који су у чланству СПС-а, нуде перспективу граду и грађанима, рекао је Јовић и додао:

-СПС је одувек на изборима бележила добре резултате. Са 22 посто бирача који су на последњим изборима гласали за социјалисте, Градски одбор сврстао се међу најбоље у Србији. На изборима наредне године потрудићемо се да овај проценат гласалих за нас буде још већи, истакао је Јовић.

М. П.