2018-05-09T12:44:20+02:00 9. маја, 2018. 12:44 |

Хапшења због недозвољених полних радњи, искоришћавања малолетника…

Припадници Министарства унутрашњих послова у Пожаревцу ухапсили су М. С. (1964), због постојања основа сумње да је извршио кривична дела недозвољене полне радње и приказивање, прибављање и поседовање порнографског материјала и искоришћавање малолетних лица за порнографију.

Он је у својој породичној кући двојици малолетника, који су били подстанари код њега, нудио сексуалне односе, у више наврата их додиривао  и показивао им снимке са дечијим порнографским садржајем.

Осумњичени је приведен Основном јавном тужилаштву у Пожаревцу.

Иначе, у више одвојених акција, припадници Министарства унутрашњих послова, у сарадњи са надлежним тужилаштвима, у претходних неколико дана су у циљу сузбијања кривичних дела извршених против полне слободе и против брака и породице ухапсили 41 особу.

Осумњичени се терете да су извршили кривична дела обљуба над дететом, недозвољене полне радње, насиље у породици, полно узнемиравање, запуштање и злостављање малолетног лица…

Против 55 особа поднете су кривичне пријаве у редовном поступку, док су две особе ухапшене по претходно расписаним потрагама због ових кривичних дела.