Отворена реконтруисана деоница пута у Манастирици и реконструисано игралиште

У насељу Манастирица свечано је отворена комплетно реконструисана деоница пута од раскрснице регионалног пута IIA реда Р-162 до центра насеља Манастирица у дужини од 2300 метара. Вредност инвестиције била је  23 милиона динара а инвеститор  Влада Републике Србије – ЈП „ПУТЕВИ СРБИЈЕ“. Свечаном отварању поред комплетног руководства општине Петровац на Млави, на челу са председником Душком Нединићем,  присуствовао и извршни директор ЈП „Путеви Србије“ Зоран Стојисављевић. Овом приликом отворено је и реконструисано игралиште малих спортова у центру Манастирице.

 


Дом у Стамници добио ново санитетско возило

Дом за децу и лица ометена у развоју „Др Никола Шуменковић“ из Стамнице добио је ново санитетско возило преко јавног позива Министарства правде за доделу средстава прикупљених на основу кривичног гоњења. Вредност донације 4.8 милиона динара.Тим поводом дом у Стамници посетили су помоћници председника општине Петровац на Млави, Саша Живојиновић и Борис Гвоздић, а госте је примила директорка установе Ана Томашевић. У изјави за медије помоћник председника општине Саша Живојиновић најавио је да су отпочети радови на изградњи нове трафостанице са нисконапонском мрежом, чијом изградњом ће се решити дугогодишњи проблем водоснабдевања како саме установе тако и две месне заједнице, Стамница и Стамничка река.

 


Новоасфалтиране улице у Бистрици

У насељу Бистрица уприсуству великог броја мештана и комплетног руководства Скупштине општине Петровац на Млави, у саобраћај су пуштене четири новоасфалтиране улице укупне дужине 1270 метара. Улице су у саобраћај пустили председник општине Душко Нединић и председник Месне заједнице Бистрица Бобан Шпирић.

Share.

Comments are closed.

Skip to content