2021-07-27T13:47:09+02:00 27. јула, 2021. 13:41 |

Хуманитаран рад фирме„Аtrium fashion“: Гардероба за више од 70 матураната

У центру Пожаревцa организована је конференција за медије на којој су представљене досадашње хуманитарне акције фирме „Atrium fashion“. Према речима одборника влашке странке „Мост“ у градској Скупштини Владимира Угриновима фирма је недавно донирала гардеробу за више од 20 матураната основних и средњих школа у вредности од пола милиона динара. 

     Владимир Угриновић и Владимир Стојимировић

У претходне три године „Atrium fashion“ обукао је више од 70 матураната из категорије социјално осетљивих група. Велика захвалност, истиче власник Владимир Стојимировић, дугује се директорима образовних установа и разредним старешинама без којих ова акција не би могла да буде реализована. Суштина ове донације, наглашава, јесте подизање свести код деце и елиминација материјалних разлика.

Поред тога, „Atrium fashion“ је пре четири године уручио донације у виду гардеробе центрима за културу Пожаревац и Мало Црниће укупне вредности од преко 891 хиљаде динара. Фирма се прикључила и акцији „Минус за 3+“. Овај третман, каже Стојимировић, који је јединствен у њиховом пословању, омогућава куповину целог асортимана са 20 посто попуста за све видове плаћања.

-„Atrium fashion“ уско сарађује са Економско – трговинском школом у оквиру дуалног образовања. Сваке школске године обучавамо око десет ученика смера трговац и трговински техничар како би у будућности, у граду, округу, имали квалитетне раднике – културне, професионалне и радне људе. Резултат оваквог односа добићемо овог септембра када ћемо запослити прву ученицу која је све четири године похађала праксу у нашој фирми, рекао Стојимировић и додао:

-Жеља нам је да се у будућности окупимо око исте идеје и циља и на томе ћемо радити у наредном периоду, нагласио је Владимир Стојимировић уз подсећање да је у кутијама са новчаним прилозима грађана, од новембра прошле године, „Atrium fashion“ за лечење деце уплатио око 300 хиљада динара.