„Једна идеја, много радости“ је јединствена дечија манифестација у Острову коју је осмислио Ненад Ћирић, оснивач паркића за децу у овом селу. Замишљена је као такмичење најмлађих у поједниначним друштвеним играма па је тако минуле недеље на овогодишњој манифестацији учествовало око шездесетак малишана узраста од пет до тринаест година. Програм се састојао од појединачних игара у којима је само један победник.

Надметање је организовано у категоријама: лимбо денс, мозгалица, погоди шта је у кутији, музичке столице, кефалица, освоји више поена, пренеси више лоптица…

За све такмичаре обезбеђене су мајице, а за победнике медаље, похвалнице за прво место и поклони.

-Захваљујемо се свим друштвеним и приватним фирмама које су помогле да се манифестација одржи. Такође, велику захваност упућујемо свим женама које су направиле више од 70 килограма колача за 300 учесника и посетилаца на дан манифестације, поручио је Ненад Ћирић.

У оквиру Једне идеје-много радости појавило се десет маскота на једном месту и 50.000 мехурића сапунице, организована је промоција нове маскоте у оквиру журке за све малишане и посетиоце, уживало се у шећерној вуни, шећерним  јабукама, торнадо чипсу, кокицама, сладоледу на точење, гуменом дворцу, џамбо трамболини…О деци је бринуло више од 25 волонтера.

По завршетку такмичарског дела приређена је журка за такмичаре и све људе добре воље који су помогли  изградњу парка у Острову – играоница на отвореном са поруком: све у циљу срећнијег детињства.

Share.

Comments are closed.

Skip to content