2020-07-30T08:57:01+02:00 30. јула, 2020. 08:57 |

Играчи жељни утакмица

Пожаревачки српсколигаш Млади радник 1926 тренира свакога дана.  Одиграна је и прва утакмица провере на којој је тренер Жарко Јовановић извео два комплетна састава против Радничког из Обреновца. Најискуснији, Предраг Лука одиграо је бриљантно у првом делу сусрета завршеним са1:0 за домаћина.

-Било је спарно време, али нисмо се штедели, јер смо се сви ужелели фудбала. Обреновчани су били противник по мери. Асистирао сам Марку Крстићу да постигне леп гол. У наставку гости су се ослободили нашег притиска и били врло опасни у финишу. Димитрије Филипопвић је направио прави слалом кроз нашу одбрану и успео да изједначи. Све у свему, био је то занимљив и користан сусрет, каже Лука.

После те утакмице уследили су нови тренинзи.

-Имали смо уговорено гостовање код Динама у Панчеву, али због нових мера у вези са пандемијом исти је отказан.Тренирамо напорно свакодневно и жељни смо играња фубала.Тренинзи су добри, али  неизвесност у вези играња утакмица провере нас оптерећује. Ако будемо одиграли бар десет утакмица провере, бићемо уиграни, каже Лука.

Без обзира на овакво стање, тренинзи се настављају на Градском стадиону где су обезбеђени максимални услови заштите у смислу хигијене и третирања просторија дезинфекционим средствима.

                                                                                        Текст и фото: Р. Сандић