2018-06-21T21:32:14+02:00 21. јуна, 2018. 21:32 |

Интерактивне табле за будуће генерације

Министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић и генерални директор компаније „Бамби“ Драган Стајковић, посетили су Основну школу „Јован Стерија Поповић“, једну од укупно 50 школа којима је бренд Плазма компаније „Бамби“ донирала интерактивне табле у циљу унапређења наставе и квалитета образовног васпитања.

Током обиласка школе представници Министарства, Концерна „Бамби“ АД Пожаревац, као и компаније „Моји брендови“ у оквиру које Концерн послује, имали су прилику да се увере у предности интерактивне табле, њену практичну примену на часу, као и да од наставника и ђака чују утиске о савременом начину рада и предавања.

Министар Младен Шарчевић, захвалио је компанији Бамби на вредној донацији и поручио је да је циљ Министарства просвете, науке и технолошког развоја да свака школа добије паметне табле.

Драган Стајковић, генерални директор компаније „Бамби“, истакао је да га радује чињеница да је ова донација остварила њихову намеру да је наставници и ученици користе за унапређење знања и развој својих потенцијала:

Модерне интерактивне табле представљају другу генерацију табли произведених у Србији. Табла са екраном на додир од 87 инча, у новој верзији сједињује оптичко-ласерску технологију, а садржи и заштитну фолију која штити од механичких оштећења.