2021-07-07T09:30:50+02:00 6. јула, 2021. 11:59 |

Искористи НАЈВЕЋУ КВОТУ на планети и погоди ко пролази у финале Копа Америке (ПРОМО)

Признајте, јужноамерички фудбал вас увек тера на покрет. А, тек када се ради о полуфиналима Копа Америке, тешко ћете одолети да не узмете лопту и изађете испред зграде!

Ове године полуфинала су више него узбудљива – у првом су се састали Бразил и Перу, а у другом ћемо гледати Аргентину и Колумбију. Па, шта више пожелети од фудбала?

У ноћи пред нама гледаћемо и друго полуфинале, а ту ћемо имати прилику да уживамо у мајсторијама једног од највећих фудбалских уметника икада – Лионела Месија.

Многи кажу да је штета што меси у селекцији Аргентине нема боље саиграче и што не успева да дође до бољих резултата, али можда је баш овај турнир њихова круна геренације. Форма Месија и резултати Аргентине говоре да могу доћи до пехара. Реми на старту турнира није улио наду, али је уследила серија победа против Уругваја, Парагваја, Боливије и Еквадора и права голеада Месија. То што је слободан играч му очигледно прија, па је у потпуности фокусиран на репрезентацију. Решио је Аргентинац да покори Америку! На том путу налази му се Колумбија, која је на овогoдшњем издању Копа Америке уписала две победе, реми и два пораза, па је јасно ко је фаворит.

Сада када смо се упознали са полуфиналистима, ред је да вам кажемо и како ове информације можете да уновчите. За почетак, РЕГИСТУРЈТЕ СЕ на меридиабет.рс и преузмите БОНУС ЗА СПОРТСКО КЛАЂЕЊЕ КОЈИ ИЗНОСИ 2.000 ДИНАРА, а она се препустите чарима квота и фудбала.

Уз то, будите мало вредни и уз трунку среће можете постати поносни власник НАЈНОВИЈЕГ АУДИЈА! Да, добро сте прочитали, а све детаље о том такмичењу пронађите ОВДЕ.

Па, шта друго да вам кажемо него – срећно!