Kомпанија „Дунав осигурање“ подржава препоруке да лето пред нама проведемо у нашој земљи и да је боље упознамо. Међутим, шта ако из неодложних разлога, ипак морате или желите да отпутујете ван граница наше земље?

У жељи да нашим грађанима пружимо додатну сигурност током путовања у иностранство и одговоримо захтеву тренутка, у склопу полиса путних осигурања уведено је ново осигуравајуће покриће за ковид 19.

Свим осигураницима који током летње сезоне путују у неку од европских земаља, као и у Турску или Руску Федерацију, Дунав осигурање пружа могућност закључења полисе путног здравственог осигурања или пакета путног осигурања који поред стандардних ризика обухватају и ризик од ковида 19.

Сума осигурања по полиси је 35.000 евра. Цена индивидуалне полисе путног осигурања за седам дана боравка у иностранству износи само 1.100 динара, уколико се закључи онлајн. Полисе путних осигурања могу се закључити и на око 600 продајних места Kомпаније.

Уговорите покриће за ковид 19 и искористите попуст од 15 посто на онлајн закључену полису осигурања до 30. септембра и на путовање крените безбрижно.

Шта обухвата додатно покриће за ковид 19?

-трошкове прегледа лекара и тестирања у случају исполјавања симптома инфекције ради хитне медицинске помоћи и дијагнозе инфекције ковидом 19;
-трошкове набавке лекова у ванболничком лечењу за случај потврђене инфекције;
-трошкове болничког лечења и
-трошкове репатријације у вредности до 5.000 евра.

Шта не обухвата додатно покриће за ковид 19?

-превентивно тестирање на ковид 19 и
-трошкове боравка у карантинској изолацији.

Детаљније информације грађани могу добити бесплатним позивом на број контакт центра Дунав осигурања: 0800 386 286, путем мејла: kontaktcentar@dunav.com, или на сајту Компаније: www.dunav.com.

Share.

Comments are closed.

Skip to content