Припадници Министарства унутрашњих послова у Пожаревцу, током викенда, задржали су тројицу мушкараца који су аутомобилима управљали под дејством алкохола, од којих је један изазвао саобраћајну незгоду и једног бициклисту који је возио под утицајем психоактивних супстанци.

Како се сумња, четрдесетдвогодишњи мушкарац је у околини Кучева, возећи аутомобил марке „киа сид“ са 1,58 промила алкохола у организму, изгубио контролу над возилом, слетео са пута и ударио у бетонску испуст и дрво, услед чега су две особе задобиле лаке телесне повреде. Против осумњиченог возача (42), по налогу надлежног тужиоца, биће поднета кривична пријава због кривичног дела угрожавање јавног саобраћаја.

Полиција је у Великом Градишту искључила из саобраћаја шездесетогодишњег возача „опел зафире“ и четрдесетједногодишњег возача „опел астре“ који су аутомобилима управљали са 1,30 и 1,27 промила алкохола у организму.

Саобраћајна полиција је у Пожаревцу зауставила четрдесетдвогодишњег возача који је бициклом управљао под дејством психоактивних супстанци.

Против свих возача поднете су одговарајуће прекршајне пријаве.

Share.

Comments are closed.

Skip to content