Припадници Министарства унутрашњих послова у Пожаревцу, у централној акцији појачане контроле саобраћаја која је спроведена током викенда, искључили су из саобраћаја 16 возача који су возили под дејством алкохола и једног под дејством психоактивних супстанци.

Саобраћајна полиција у Пожаревцу зауставила је педесетчетворогодишњег бициклисту који је возио са 2,88 промила алкохола у организму и тридесетогодишњака који је аутомобилом „опел“ управљао под дејством наркотика.

Такође, из саобраћаја су искључени возачи „рено мегана“ (27), „мерцедеса“ (48) и „аудија“ (37) који су управљали са 2,34, 2,06 и 1,42  промила алкохола у организму.

Саобраћајна полиција у Великом Градишту и околини Малог Црнића зауставила је мушкарце старости 40 и 59 година који су аутомобилима „опел“ возили са 1,33 промила алкохола у организму.

Полиција је у насељу Породин, у околини Жабара искључила из саобраћаја возача „реноа“ (47) који је возио са 1,05 промила алкохола у организму. Овим возачима одређено је задржавање и против њих су поднете одговарајуће прекршајне пријаве.

 

Share.

Comments are closed.

Skip to content