2020-06-16T12:50:32+02:00 16. јуна, 2020. 12:48 |

Избори у Костолцу – Грубетић: „Бирајмо људе са карактером“

Милан Грубетић, носилац Независне листе на локалним изборима у Костолцу поручује да је најбитнија ствар на изборима да међу понуђеним кандидатима изаберу оне за које сматрају да ће „најпоштеније и најодговорније управљати новцем и имовином свих нас, у наше име“.

– Костолац је мала средина где се сви међусобно добро познајемо и верујем да није тешко проценити ко од понуђених кандидата својим карактером, образовањем и способностима одскаче од конкуренције, ко се не плаши да се под својим именом кандидује и ко се не крије иза имена странке или страначког лидера. Такође желео бих да се обратим и оним грађанима који сматрају да је у њиховом интересу да „прескоче“ ове изборе, да ће бојкотовали или не, наредна општинска управа  у сваком случају бити изабрана и да сматрам да је боље да и сами учествујемо у њеном избору него да оставимо другима да одлучују и у наше име, каже Грубетић и додаје:

-Костолац је богата средина и верујем да добром организацијом и поштеним приступом можемо заједно решити гомилу проблема који нам се из године у годину провлаче и утичу на наш квалитет живота, као што је проблем недовољног капацитета у вртићу, проблем депоније, Дома здравља, приступних путева, али да се могу изнаћи и средства и за капиталне инвестиције који ће Костолац учинити атрактивнијим местом, као што је уређење обала, изградња марине, бициклистичких стаза.

Грубетић поручује да ће уколико добије поверење својих суграђана одговорно и поштено управљати општином, да ће имати слуха за проблеме грађана који спадају у домен локалне самоуправе и да ће му на првом месту бити интереси свог града.

– На мене, као нестраначку личност, нико неће моћи вршити политички притисак, да се расписују овакви или онакви тендери  или да посао морају добити ове или оне фирме. Ја на власт желим да дођем једино вољом својих суграђана и подршком коју добијем на изборима. Иза мене не стоје ни политички ни финансијски центри моћи, па самим тим једини којима ћу дуговати свој долазак на власт биће управо бирачи који буду гласали за мене. Кандидовао сам се да би Костолчани имали за кога да гласају и сада је на њима да кажу своје мишљење о томе какву власт желе, поручио је Милан Грубетић.