Предаја листе “Александар Вучић – СНС, СПС – Ивица Дачић” 

Дан након расписивања избора у Градској општини Костолац, предата је прва листа. У питању је коалиција окупљена око Српске напредне странке, листа “Александар Вучић – СНС, СПС- Ивица Дачић”. Носилац листе је Серџо Крстаноски, иначе актуелни директор костолачке Основне школе. 

        Листу је предао председник Градског одбора СНС Пожаревац Бане Спасовић, иначе актуелни градоначелник Пожаревца, заједно са носиоцем листе Крстаноским, потом, председником Месног одбора СНС Костолац и актуелним председником Градске општине Костолац Иваном Савићем и председником Одбора СПС Костолац Далибором Илићем.

Бане Спасовић је том приликом указао на добре односе између града Пожаревца и Градске општине Костолац и навео да се из године у годину све већи део буџета издваја за Градску општину Костолац, и додао:

– Као резултат свега тога су велики инфраструктурни радови који се тренутно изводе у костолачкој Градском општини. Локална самоуправа града Пожаревца у наредном периоду наставиће да улаже заједно са Градском општином. Ова победничка комбинација изградиће Костолац“

Share.

Comments are closed.

Skip to content