2018-11-18T16:43:20+01:00 18. новембра, 2018. 16:43 |

ЈП „Путеви Србије“: Возачи, опрез!

ЈП „Путеви Србије“ апелује да сви учесници у саобраћају буду посебно опрезни приликом вожње и да прилагоде брзину кретања условима на путу, јер се, према упозорењу Републичког хидрометеоролошког завода, вечерас и у току ноћи (18/19.новембар, на југу и истоку Србије, у нижим пределима, на планинама и у централној и западној Србији, очекује стварање снежног покривача, док се у Војводини очекују киша и снег.Такође, према упозорењу Републичког хидрометеоролошког завода, у току ноћи између понедељка и уторка (19/20.новембар), као и у уторак (20.новембар) ујутро у централним и јужним крајевима Србије очекује се киша која ће се ледити при тлу, док се у Тимочкој Крајини киша може ледити при тлу и дуже током преподнева.

У уторак (20.новембар) и у среду ујутро и пре подне (21.новембар) у кошавском подручју и на планинама дуваће јак и олујни јужни и југоисточниветар, на југу Баната са ударима јачим од 24 m/s.

Апелујемо се да сви учесници у саобраћају буду посебно опрезни на деоницама у кошавском подручју, где се очекују бочни удари ветра.

ЈП Путеви Србије саветује возачима да без зимске опреме и ланаца не крећу на пут, а уколико се одлуче на путовање, треба да возе опрезно и пажљиво.