Ловачко удружење „Трест“  једно је од удружења са веома дугом традицијом у петровачкој општини. Ових дана ловци су на свечаној седници прославили 125 година постојања и на редовној годишњој Скупштини усвојили извештај о прошлогодишњем раду као и план активости у 2024.

     Свечаној седници, поред бројних гостију и чланова присуствовао је и председник Ловачког савеза Србије Братислав Ћирковић који је на предлог ЛУ „Трест“, у име Савеза уручио Посебну плакету Ловачкој секцији Каменова за заслуге на унапређењу ловства и заштити животне средине.     Плакете поводом јубилеја добили су и Саша Николић из Панкова и Општина Петровац на Млави коју је примио помоћник председника Општине Немања Станојевић.

    Од ове године почасни чланови Организације су: Радиша Јовановић, Момир  Јовановић, Кокан Владимировић и Љубиша Белић. Златни ловачки орден, признање Ловачког савеза Србије за заслуге на унапређењу ловства добили су: Саша Лазаревић, Горан Гајић и Слободан Перић. Сребрни ловачки орден отишао је у руке Ивана Лукића, Малише Антића, Љубише Васиљевића, Данијела Лалића, Боре Алексића, Милкице Милић, Ниџе Кринуловића и Горана Симића. Додељени су и Бронзани ловачки ордени. Добили су их:  Божидар Митић, Небојша Мучиловић, Небојша Флорановић, Милан Марковић, Стефан Илић, Лазар Милановић, Дејан Лазаревић, Саша Савић, Александар Живковић, Владан Милановић и Никола Милосављевић.

Share.
Leave A Reply

Skip to content