На Државном првенству у појединачној и екипној конкуренцији у каратеу одржаном у Спортском центру „Визура“ у Београду, такмичари Карате клуба „Камиказе“ из Пожаревца остварили су запажене резултате освојивши 11 златних медаља. На поменутом надметању наступило је 150 такмичара из 17 клубова широм земље који  су се за учешће квалификовали постигнутим резултатима на првом и другом такмичењу и финалу Фудокан лиге Србије.

                У екипној конкуренцији златне медаље припале су ембу тиму пионира (М-М) у саставу Илија Марјановић и Андрија Марјановић и ембу тиму пионира (М-Ж) за који су наступили Илија Марјановић и Анђела Арсић. У појединачној конкуренцији златне медаље освојили су: Анђела Арсић у ику борбама појединачно – категорија девојчице 10-11 година до 42 кг, Илија Марјановић у ику борбама појединачно – категорија дечаци 10-11 година до 35 кг, Андрија Марјановић у ику борбама појединачно – категорија дечаци 8-9 година до 30 кг, Матија Марјановић у ику борбама појединачно – категорија дечаци 7 година и млађи до 30 кг, Предраг Јанковић у борбама појединачно – категорија ветерани 55-59 година, Матија Марјановић у катама појединачно – категорија полетарци (годиште 2010. и млађи), I ниво, Предраг Јанковић  у катама појединачно – категорија ветерани 55-59 година, III ниво, Александар Јелић  у дисциплини кобудо – категорија омладинци и Предраг Јанковић у дисциплини фуко го  – категорија ветерани 55-59 година.

          Постигнути успех резултат је сарадње и значајне подршке локалне самоуправе Града Пожаревца, без које би се све ово тешко остварило. Организатор такмичења био је Фудокан савез Србије, а технички организатор Карате клуб „Црвена звезда“ Београд.

 

Share.

Comments are closed.

Skip to content