Две Међуопштинске лиге,  „Дунав“ и „Млава“ које води ФС Браничевског округа у сезони 2018/19. завршене су тријумфом ФК Сиракова („Дунав“) и Интеграла из Батуше („Млава“). Оба ова клуба су, поред доброг фудбала, имала и одличну организацију, тако да ће бити успешни и у вишем рангу, односно у Браничевској окружној лиги у наредној сезони.

     Сираково је представник ОФС Велико Градиште, а Интеграл представља ОФС Мало Црниће.

     У МФЛ „Дунав“ иза првака Сиракова, на деоби другог и трећег места нашли су се Слога (Лучица)  и Младост (Бискупље) са по 50 бодова. У горњем делу табеле су: Вихор (Маљуревац), Житковица 2017, Жика Марковић –Уча (Миљевић), Слога (Мустапић), Десине и Напредак (Пољана). Од десетог до последњег, четранестог места налазе се: Дизел (Баре), Полет (Бикиње), Стиг 1955 (Берање), Полет (Волуја) и последњи Напредак 1934 (Набрђе).

      МФЛ „Млава“ стартовала је са 14 клубова, али је Радник (Слаковац) напустио такмичење, тако да је првенство завршено са 13 такмичарских клубова. Иза победника Интеграла на  другом  месту је Напредак (Симићево). Следе: Омладина (Бусур), Раднички (Кнежица), Задругар (Табановац), Јасеновац, Бата Булић (Бистрица), Манастирица и Раде Милошевић (Дубочка). Од десетог до тринаестог места налазе се Слога 1952 (Велики Поповац), Напредак 1936 (Велико Црниће), Јединство (Каменово) и последњи је БСК (Бошњак).

                                                                                                                 Р.Сандић

Share.

Comments are closed.

Skip to content