2021-01-19T09:28:54+01:00 19. јануара, 2021. 09:28 |

Комуналци успешно реаговали

Снежне падавине у голубачкој општини

Прве веће снежне падавине у голубачкој општини  нису изненадиле зимску службу Јавног комуналног предузећа „Голубац“  која је успешно реаговала на свим локалним путевима, где се саобраћај одвијао без прекида. Уведено је редовно дежурство током 24 сата. 

-Радници са комплетном механизацијом спремно су реаговали и после тога били у сталној приправности да одмах крену у акцију  ако дође до погоршања временских услова и појаве веће количине снега и леда. За ову зиму обезбедили смо потребне количине агрегата и соли за посипање. Када је снег достигао висину од око 5 сантиметара, наша зимска служба је одмах реаговала према брдско-планинским насељима: Кривачи, СнеготиНу, Житковици и Кудрешу. Снег је очишћен и са коловоза, а бачене су и  потребне количине соли на успонима и узвишењима, тако да се саобраћај одвијао нормално, каже извршни директор ЈКП „Голубац“ Мирослав Милошевић.

 Од почетка снежних падавина у голубачкој општини није било већих проблема у саобраћају, као ни у снабдевању енергијом и животним намирницама.