2021-02-17T19:13:29+01:00 17. фебруара, 2021. 19:09 |

Концерт Банке Поштанска штедионица на дар

Век одговорности за сигурну будућност  Банка Поштанска штедионица грађанима Србије

Банка Поштанска штедионица поклонила је грађанима Србије концерт најлепших српских народних песама поводом обележавања Дана државности и стогодишњице постојања и рада Банке под називом „Век одговорности за сигурну будућност – Банка Поштанска штедионица грађанима Србије“.

У овом сценско-музичком догађају, вокални солисти Даница Крстић и Александар Тирнанић воде нас кроз музичку разгледницу Србије најлепшим песмама из Шумадије, источне Србије, са југа, Косова, из Војводине и Републике Српске. Домаћин програма је глумица Милица Томашевић у пратњи Неде Николић која је својим умећем на фрули задивила Европу.

Концерт је снимљен на новоотвореном Савском тргу у Београду и прелепом здању Народне банке Србије уз специјалну расвету, плесне нумере играча, као и балерина и балетана Народног позоришта и Позоришта на Теразијама, специјално креираних за овај концерт.

Концерт је доступан на интернет страници Банке Поштанска штедионица (www.posted.co.rs), You Tube каналу и профилима на друштвеним мрежама Банке

Уживајте!