2021-05-28T14:43:47+02:00 29. маја, 2021. 11:00 |

Конкурс за најбоље обраде нумере „Сложна браћа“

 

ЕТМ Продукција расписала је конкурс за одабир 12 најбољих и најкреативнијих обрада насловне нумере култне серије “Сложна браћа”, које ће постати будуће одјавне шпице и нови „soundtrack“ који ће обележити нову сезону истоимене серије.

Kонкурс је отворен и снимке је потребно послати најкасније до 15. јуна. Позив је упућен свим афирмисаним и неафирмисаним бендовима, ауторима, ковер музичарима и солистима, младим и талентованим уметницима широм региона, који ће добити прилику да се њихова обрада ове нумере нађе у новој сезони ТВ серије која носи назив “Сложна Браћа – Тhe Next Generation”. Снимање је почело 15. маја у студију у Шимановцима.

Најбољи на конкурсу имаће могућност да своју обраду сниме у професионалном  музичком студију и да сниме видео спот на оригиналном сету серије, уз дружење са филмском екипом и глумцима.

Жири који ће одлучивати о победницима, састављен је од наших прослављених музичара др Нелета Kарајлића, Бојана Ивковића и Невене Филиповић.

Потребно је да учесници конкурса на другачији, оригиналан и креативан начин сниме обраду чувене нумере у виду аудио или видео записа у трајању до 2 минута, у жанровском маниру по слободном избору. Kомпозиције могу бити изведене у џез, панк, рок ’н рол, фолк или било ком другом жанру. Важно је нагласити да снимак не мора бити студијски, а обраду би требало започети добро познатим рефреном: „У кафани сложна браћа…“. Снимак је заједно са кратком биографијом, потребно послати на имејл ajpokidaj@gmail.com.

Сценарио серије и овога пута потписује др Неле Kарајлић, уз Срђана Јанковића, док је режија поверена Милораду Милинковићу. У серији игра импозантна глумачка екипа из читавог региона, предвођена Наташом Нинковић, Ралетом Миленковићем, Зораном Цвијановићем, Андријом Kузмановићем, Ненадом Окановићем, Николом Пејаковићем, Љубишом Савановићем, Марком Гвером, Мимом Kараџићем, др Нелетом Kарајлићем и другима. За извршну продукцију ове комедије задужена је ЕТМ продукција.