Протеклог викенда је у Костолцу, другу годину за редом, одржан Турнир у баскету 3×3 на коме су учестовале 24 екипе подељене у категорије кадета, јуниора и сениора.  Уз сам турнир, организовано је и такмичење у шутирању тројки.

Утакмице су судиле кошаркашке судије акредитоване од стране Кошаркашког савеза Србије по правилима  3×3 баскета: Виктор Сандић, Тина Ђурковић, Катарина Радић, Милан Милановић, Милош Биговић, Миљан Глигоријевић и Дејан Радић.

Организатор је Културно – спортски  центар Костолац, уз подршку Кошаркашког клуба „Пожаревац“, а под покровитељством Градске општине Костолац.

За све учеснике обезбеђене су робне награде, а новчане награде (сениори), медаље и пехаре добиле су три првопласиране екипе.

Фонд новчаних награда је био у износу од 100.000,00 динара, и то: прва награда 50.000 динара, друга 30.000 и трећа 20.000 динара.

За најбољег играча турнира проглашен је Дарко Рнић, члан победничке екипе, који је титулу МВП понео и на прошлогодишњем турниру.

У шутирању тројки најбољи је био Јован Стојановић из београдске екипе „Џокер“.

 

КОНАЧАН ПЛАСМАН КАДЕТА:

 

 1. Муње
 2. Лемурови ратници
 3. Бритке сабље
 4. Шустери

КОНАЧАН ПЛАСМАН ЈУНИОРА:

 1. Пингвини са Пожаревца
 2. СИМ бригада
 3. Лоонеy тунес
 4. Наша журка траје до 21
 5. Ћириковац
 6. Доктори
 7. Бурјанци
 8. БМЖ

 КОНАЧАН ПЛАСМАН СЕНИОРА:

 1. Кафе Круг
 2. Хyпотраде Петровац
 3. Џокер
 4. Бесне глисте
 5. Код Тричка
 6. Џорџ
 7. Синдикат ПРИМ-а
 8. Пицерија Галија
 9. Зицери нам добро иду
 10. КОПОВИ Синдикат

Уз изузетно добру организацију и велики број волонтера, турнир је обележила и сјајна посећеност публике посвећене баскету.

Share.

Comments are closed.

Skip to content