2018-02-19T09:14:20+01:00 14. фебруара, 2018. 14:47 |

КОСТОЛАЦ: Председник Градске општине Крстаноски, а Скупштине Савић

ЗАВРШЕНА КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГО КОСТОЛАЦ 

     Костолац је добио новог председника Градске општине и Скупштине.

Конститутивна седница започета још 14. фебруара, настављена је данас, у присуству 20 новоизабраних одборника.

За председника Скупштине изабран је тајним гласањем Иван Савић, а за заменика Рајко Божић. Такође тајним гласањем, одборници су изабрали  Серџа Крстаноског за председника Градске општине, на предлог Ивана Савића.

Председник Скупштине ГО Костолац Иван Савић (у средини), заменик Рајко Божић (десно) и секретар Скупштине Слађана Петрушић Гутић

           Подсећамо да је Крстаноски био први на листи коалиције Александар Вучић – СНС – СПС – Ивица Дачић на локалним изборима одржаним 24. децембра.

        Заменик председника је Далибор Илић и изабрано је 5 чланова Општинског већа: Саша Грубетић, Миладин Радомировић, Никола Лазић, Марија Милићевић и Драган Ранисављев.

 

 

Председник ГО Костолац Серџо Крстаноски поднео је одборницима свој план и програм рада за наредне четири године. Поручио је грађанима Костолца да ће им бити на рсполагању 24 сата дневно и да ће радити у итересу развоја Костолца.

 

Градоначелник Пожаревца Бане Спасовић

Делу конститутивне седнице Скупшптине ГО Костолац присуствовали су и градоначелник Пожаревца Бане Спасовић и заменик градоначелника Саша Павловић.

Обраћајући се одборницима Спасовић је најавио даљу добру сарадњу и наставак   улагања у развој Костолца.

Иначе, Скупштина ГО Костолац има формиране три одборничке групе: Александар Вучић – СНС, СПС – Ивица Дачић и клуб састављен од два одборника ГГ Искорак и једног Српског покрета Двери.