Председник Градске општине Костолац Иван Савић, са сарадницима, обишао је протекле недеље радове на две локације у Костолцу. У току су радови на ширењу и доградњи топлификационе мреже у насељу Колиште и асфалтирању крака Партизанске улице.Савић је подсетио да је реч о завршетку овогодишњих радова на топлификацији у овом насељу и нагласио да ће Градска општина излазити у сусрет мештанима јер се насеље из месеца у месец шири.

-Ми ћемо, у складу са захтевима за прикључење који пристижу у Градску општину Костолац, прилагођавати пројектну документацију како би свима омогућили топле радијаторе. Топлификациона мрежа никада није завршена,  захтеве грађана константно узимамо у обзир и радимо на проширењу мреже. Сви грађани ће имати извор топлотне енергије, само је питање времена и динамике којом се насеље шири, рекао је Савић и додао да је задовољан до сада изведеним радовима у Дидином насељу и Колишту. Следи, најавио је, завршетак топлификације  у насељу Петка, а у наредној години очекују се радови у Базенској улици и проширење грејних капацитета у Селу Костолац.

Обилазак је био прилика да се председник Градске општине лично увери у напредовање радова на асфалтирању крака Партизанске улице. План је да се у наредној годину  асфалтира још  неколико улица у Дидином насељу, Колишту и Каналу, а за ове послове новац би требало да буде обезбеђен у градском буџету.

Share.

Comments are closed.

Skip to content