Највештији Паклена четворка, Самураји и Звездице

Основци костолачке Градске општине и овог лета су се кроз дружење и забаву надметали у „Игрицама без граница“, које у оквиру манифестације „Костолачко лето“ организује Културно – спортски центар „Костолац“, под покровитељством Градске општине.

У уторак, 21. августа, на платоу испред Спортске хале, окупили су се ђаци из Костолца, Острова, Петке, Старог Костолца, Кленовника и Дрмна, не би ли показали своје вештине, досетљивост и спортски дух у најмаштовитијим дисциплинама попут преношења воде у бушним кесама, трке у џаковима, трке лаворима, шиз квиза… Уз њих су све време биле и маскоте Пожаревца и кловнови којима су се нарочито радовали најмлађи.

Знак за почетак „Игрица без граница“ дала је директорка Културно – спортског центра „Костолац“ Јелена Шаманц, која је и на крају такмичарског дана уручила награде победницима и похвалнице учесницима.

Уз много бодрења и бурне аплаузе, издвојили су се најуспешнији. Победу је однела екипа „Паклена четворка“ из Острова. Другу позицију изборили су основци из Старог Костолца окупљени у екипи „Самураји“. Трећепласирани су костолачки основци „Звездице“.

Њима су као награде уручени ваучери у вредности од 10.000, 4.000 и 2.000 динара за куповину у књижари „Школарац“. Иначе, подршку овој манифестацији су пружили и пицерија „Галија“, штампарија „Expo centar“, продавница „Дендић“, продавница „Нар“ и књижара „Коцкица“.

Share.

Comments are closed.

Skip to content