У оквиру манифестације „Костолачко лето 2019“ одржане су „Игрице без граница“ у Петки. Најмлађи су се одлично снашли у игрицама као што су караоке, лимбо денс, шиз квиз… у којима се надметало петнаест малишана у четири екипе. Победника су одлучиле нијансе,а то је тим „Јагодићи“, која је стекла право да се такмичи у финалу. Иначе, организатори овог дешавања у Петки су Центар за културу „Костолац“ и Месна заједница Петка. Следеће „Игрице без граница“ планиране су за 31. јула у Острову, потом 7. августа у Старом Костолцу, 12. августа у Дрмну, 13. августа у Кленовнику, 14. августа у Костолцу, док је финале 21. августа у Костолцу.

СЛЕДЕЋЕ НА ПРОГРАМУ

Мештане Костолачке општине очекује и „Једна идеја много радости“ 28. јула, од 18,00 сати у Острову,  потом, концерт класичне музике „Дуо Домра и гитара“ 29. јула, испред Спортске хале у 20,00 сати као и наступ  „Бубашваба акустик бенда“ 30. јула на истом простору од 21,00 сат. Први августовски дан обележиће надметање у кувању рибље чорбе „Млавски котлић“ у Старом Костолцу, а 6. августа следи и Костолачки котлић, на СРЦ „Топољар“ у 17 сати.

За прву суботу у августу заказан је Турнир у рукомету на песку „Костолац“, на СРЦ „Топољар“, од 10,00 сати. Поводом Дана рудара, 6. августа, Синдикална организација „Копови Костолац“ суграђанима поклања концерт групе „Неверне бебе“, на СРЦ „Топољар“ од 21,00 сат.

Share.

Comments are closed.

Skip to content