2018-08-29T10:49:44+02:00 29. августа, 2018. 10:49 |

КОСТОЛАЧКО ЛЕТО: Кабаре „У чему је проблем народе мој“

У oрганизацији Културно спортског центра „Костолац“, а под покровитељством Градске општине Костолац, ове недеље се завршава још једно „Костолачко лето“. Последњи догађај је кабаре „У чему је проблем народе мој?“ Владана Савића, заказан за четвртак, 30. август, у Дому културе, од 20:00 сати.

Владан Савић, кроз занимљив и духовит игроказ, приказује какви смо као народ, како нас странци виде, али и како бисмо волели да нас виде и где је ту проблем.
Представа је обогаћена и музичким нумерама наших познатих аутора, у интерпретацији Кристине Савић. 

Представа је настала на коренима кабареа „Како разумети Србе“, која је са успехом изведена 156 пута на сцени позоришта на Теразијама и многим сценама региона и Европе. Кабаре „У чему је проблем народе мој?“ бави се српским менталитетом, а подељен је на сегменте: српско гостопримство, српске поделе, храна, пиће, провод у Србији, кумови итд.

Након два месеца, и овогодишње „Костолачко лето“ остаће упамћено по разноврсном кутлурно спортском програму прилагођено интересовањима свих генерација, од представа за децу до концерта Амадеус бенда, Ане Бекуте, пројекција филмова на отвореном, књижевних вечери, турнира у рукомету, баскету, одбојци на песку.., до следећег лета.