ПРЕДСТАВА УЧЕНИКА ОШ „ДЕСАНКА МАКСИМОВИЋ“

У Великој сали пожаревачког Центра за културу, премијерно је одиграна позоришна  представа ученика  5. и  7. разреда ОШ „Десанка Максимовић“ „Краљевски фестивал“ Тода Николетића.

            У препуној сали у којој су се током целе представе чуле само овације и  смех, млади глумци су оживели нешто што  наша школа није имала скоро 12 година. За то се побринула наставница српског језика и књижевности Милена  Милошевић, која је и режирала ову праву дечију комедију.

         Ово је круна рада великог  пројекта наставнице, ученика и читавог тима људи  и уложено је доста труда, рада и свакодневног вежбања од почетка школске године. Креативан тим наставника и учитеља  на челу са директором школе, Златаном Радовановић, чине људи без чије помоћи ова представа не била то што јесте: Ивана Панић Елезовић, Тијана Степановић, Дивна Илић, Марија Јевтић Орозовић и Снежана Маринковић.

             Посебно треба похвалити глумце који су учествовали у представи. То су ученици 5. разреда: Урош  Стојковић, Дарио Милићевић, Александар Драгуловић, Никола Новаковић, Андрија Мајсторовић и Стефан Павловић. Ученици 7. разреда су: Немања Милановић, Ана Јанковић, Анастасија Бузејић, Стефан Милојевић, Ружица Марковић и Урош Петровић.

             Захваљујемо се радницима Центра за културу који су нам несебично изашли у сусрет око реализације саме представе.

                                   Новинарска секција ОШ „Десанка Максимовић“

Share.

Comments are closed.

Skip to content