2020-02-11T12:05:09+01:00 11. фебруара, 2020. 12:05 |

Кучевачки напредњаци упозоравају на лажне анкетаре у Нересници

Општински одбор Српске напредне странке у Kучеву издало је саопштење у коме се наводи „да су се у Нересници појавили лажни анкетари који прикупљају потписе грађана за решавање комуналних проблема, а уствари њихове потписе користе у приватне и политичке сврхе, чак су фалсификовали потпис председника МЗ Буковска Дарка Предића. У конкретном случају грађани Нереснице се убеђују да плаћају превисоку цену за изношење смећа те да својим потписом и петицијом могу да смање ту цену“.

У Општинском одбору СНС истичу да се комуналне услуге у општини обављају на основама закона и одлука Скупштине општине, а да су цене испод републичког просека и далеко ниже од тржишних.

-Невероватно да у 21. веку неко тражи уклањање контејнера и бацање смећа у потоке и Пек…Српска напредна странка ће инсистирати код надлежних да се читав случај испита и уколико се докаже да је у питању преваре, процесуира. Истовремено, позивамо грађане који имају неке комуналне проблеме или су незадовољни комуналним услугама да се обрате Јавном комуналном предузећу или Kабинету председника Општине како би проблем решили. Уколико се на грађане и даље буде вршио притисак да потпишу  нешто мимо своје воље, на располагању им је телефон 012/852-178, наводи се, поред осталог у саопштењу које је потписао Новицa Јаношевић, председник ОО СНС Кучево.