Као и ранијих и ове године Општина Кучево финансираће и организовати посету пољопривредника 91. Међународном сајму пољопривреде у Новом Саду. Сајам почиње у суботу, 18. маја и траје до 23. маја. Посета пољопривредника предвиђена је за 21. мај.  Општина организује превоз у одласку и повратку и плаћање паркинга као и улазак на Сајам. Средства за те намене обезбеђена су из Програма подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја Општине Кучево у овој години.

Полазак из Кучева за Нови Сад планиран је у 6 сати, а повратак најкасније у 21 сат.  Сви заинтересовани за посету могу да се пријаве на телефон 012/852-141 или да дођу у  канцеларију број 11, у Одсек за пољопривреду Општинске управе Кучево.

Пољопривредни сајам у Новом Саду већ више од девет деценија привлачи појединце, привредне, пословне и политичке делегације и најважнији је агро-бизнис догађај у Региону. И ове године на њему ће бити представљена најновија техничка и технолошка достигнућа у аграру. Посетиоци ће бити у прилици да разгледају изложбе органске хране и оне са ознакама географског порекла, најсавременије пољопривредне механизације и производа из најудаљенијих крајева света.

На стручним скуповима говориће се о најактуелнијим темама из области аграра са посебним освртом на унапређење знања и примере добре праксе. Пословна окупљања, подразумевају и сустрете са привредним, научним и политичким делегацијама, али и директне састанке привредника из целог света.

Share.
Leave A Reply

Skip to content