2019-09-25T09:23:17+02:00 25. септембра, 2019. 09:23 |

Кучево-Београд: Најозбиљнији партнери на пројекту

Добар рад локалне самоуправе Кучево и Центра за социјални рад  резултирао је позивом од стране организатора Међународне конференције „Да нико не буде заборављен у процесу европских интеграција“, одржане у Београду.

Скуп који је отворио министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, организован је у оквиру иницијативе за социјалну димензију. Присуствовало је близу 200 учесника, укључујући и представнике Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Министарства за европске интеграције, Делегације ЕУ и Амбасаде Немачке у Србији. У раду скупа учествовали су и директори регионалних и локалних невладиних организација, представници општина и регионалне Ирис мреже.

Испред Општине Кучево присуствовали су заменик председника Општине Небојша Митровић и директорка Центра за социјални рад Слађана Марановић Николић.

– Са великим задовољством и поносом морам истаћи да смо од стране надлежних државних министарстава и немачке хуманитарне организације АСБ означени као најозбиљнији потенцијални партнери у пројекту који ће бити спроведен на међународном нивоу, изјавила је Марановић Николић.