2019-01-15T12:57:55+01:00 15. јануара, 2019. 12:57 |

КУЧЕВО: Расподељено 25 милиона динара за спорт

Веће Општине Кучево, којим је председавала председница Славица Булутић, расподелило је новац намењен спорту за текућу годину. Од укупно планираних 29 милиона динара подељено је 25 милиона, у складу са предлогом Радног тела. 

На истом заседању одлучено је да Веће пред одборнике Скупштине општине Кучево изнесе предлог Локалне стратегије одрживог развоја општине Кучево. Такође је одлучено о покретању поступка за издавање локала у Улици Светог Саве, именована је Комисија за асфалтирање у саставу: Славица Булутић, Тања Живковић, Зоран Кузмановић, Слађа Лацковић Јовић и Новица Булајић, усвојен је предлог реновирања и адаптације појединих објеката у власништву општине (зграда МЗ, пословни простор у Ул. Светог Саве, који су раније користили кинези, објекат преко пута државне Апотеке).

Чланови Већа разматрали су питање пререгистрације пољопривредних домаћинстава и одлучено је да се првим овогодишњим ребалансом буџета определе средства за решавање проблема водоснабдевања Раброва, која ће бити употребљена за израду пројектне документације, хидрогеолошка испитивања, као и за извођење свих потребних радова.