2021-03-14T17:49:27+01:00 15. марта, 2021. 09:35 |

Кучеву 66 милиона од Министарства привреде

Општини Кучево ће ове године, од Министарства привреде РС, бити додељена највећа новчана средства у поређењу са осталим општинама Браничевског округа. Реч је о износу од 65.970.000 динара, без урачунатог пдв-а, намењених унапређењу туристичких капацитета. 

Заменика председника Општине Кучево Ненад Микић наводи да је у питању пројекат под називом „Подизање туристилких капацитета у општини Кучево кроз реконструкцију путне инфраструктуре, уређење јавних простора и повећање доступности информација за лакши приступ туристичким локалитетима“, као и да ће уз учешће ове локалне самоуправе, укупно бити инвестирано близу 80 милиона динара:

– Част ми је да испред Кабинета председника Општине Кучево нагласим да смо званичлно ушли у завршницу и добили средства Министарства привреде на основу пројекта који смо израдили. Званично смо добли највећи износ у Браничевском округу, 65.970.000,00 динара, без обрачунатог пдв-а. Учешће Општине Кучево је око 14 милиона динара, тако да је укупна вредност инвестиције близу 80 милиона динара, истакао је на конференцији за медије заменик председника Ненад Микић и додао:

– Ово је још један доказ квалитетног, мукотрпног и истрајног рада председника Општине, Кабинета и његовог тима, доказ да озбиљно размишљамо о будућности грађана, изгледу града и наше општине.

А. М.