2018-07-17T11:19:55+02:00 17. јула, 2018. 11:19 |

Летњи културно забавни програми: За душу свих генерација

Вече староградске музике /Фото Б.Николић/

Синоћним концертом староградске музике на Тргу ослобођења, започела је још једна у низу недеља програма Центра за културу  „Под сјајем звезда“, који плени пажњу и забавља Пожаревљане. Нови сегмент представљен синоћ је пун погодак организатора, јер се у низу бројних програма нашло места за вече које је пленило староградским, али и незаборавним мелодијама компоноване народне музике. Речју, музиком за сва времена.

Иако преподневни сати не обећавају ведро небо, за вечерас у 20,00 сати на истом месту планиран је наступ штулаша и аниматора, но, ако време не дозволи, програм ће се одржати у једном од наредних термина. Сутрашњи програм доноси поново нешто ново. У питању је велика журка под називом „Хаос аниматори“ која ће од 19,00 часова забавити најмлађе, сат касније одржаће се „Хаос кабаре“, док у 21,00 сат све који се нађу на Тргу ослобођења очекује ватрени, лед и акробатски шоу програм, као и наступ чланица Плесног клуба „Ројал денс“. Не треба заборавити да су дуж Табачке чаршије сваке вечери отворени штандови намењени неафимисаним културним ствараоцима, уметницима и удружењима који до сада нису имали прилику да своје производе представе на тржишту.

До краја ове недеље очекују нас сјајан џез концерт, музика из доба ренесансе, дечије и мађионичарске представе, радионице „Урбан стрима“ и садржаји Спортско рекреативне асоцијације.

В.Винкић