Општински одбор Демократске странке Костолац предао је Изборној комисији листу за учешће на локалним изборима 24. децембра у Костолцу.  Листу чији је носилац Александар Попов, својим потписом подржало је 213 грађана.

             -Предали смо потпуну листу, што значи да на њој имамо 21 одборника, како из Костолца, тако и из села која припадају Градској општини. На листи је 30 одсто жена, а заступљени су и представници ромске заједнице. Надам се да ће кампања као и сами избори протећи у демократској и фер атмосфери, да ће то бити сучељавање мишљења и ставова уз поштовање свих учесника у изборима, јер избори дођу и прођу, а ми ћемо и даље живети заједно, виђати се и сретати у нашем Костолцу. Свако треба да искористи своје право избора, а то је могуће једино ако 24. дeцембра не остане код куће, већ изађе и гласа. Зато позивам све Костолчане да 24. децембра изађу на изборе и укажу своје поверење листи Демократске странке која се на изборном листићу налази под редним бројем 2, казао је председник Општинског одбора ДС Костолац Александар Попов.

             Председник Градског одбора ДС Пожаревац Дејан Савић истиче да је Општински одбор у Костолцу био потпуно аутономан у креирању листе и одабиру кандидата.

             -Наравно, они могу да рачунају да ће у сваком моменту имати потпуну помоћ и подршку читавог Градског одбора и централе странке. Очекујем да резултат наше листе буде онакав какав ће бити и редослед на листићу, што значи добро друго место и очекујем да ћемо престићи резултат који смо постигли пре 4 године овде на локалним изборима. Мислим да у овом тренутку, у атмосфери каква влада у друштву и земљи, тај резултат који предвиђамо може да буде задовољавајући и да просто постане темељ за неко даље унапређење нашег рада и ангажовања у локалној заједници, закључио је Савић.

                                                                                                                                      Д.Д.

ОПШИРНИЈЕ У НАРЕДНОМ БРОЈУ НЕДЕЉНИКА „РЕЧ НАРОДА“

Share.

Comments are closed.

Skip to content