2020-11-19T08:33:46+01:00 19. новембра, 2020. 08:33 |

Лопте за школу Младог радника

На стадиону „Вашариште“ чланови Школе фудбала „Млади радник 1926“ примили су донацију, десет лопти, донацију ГФС „Пожаревац“. Лопте је уручио председник ГФС Владан Динић.  


 -Акцију помоћи клубовима у договору са школама започели смо пре појаве ковида-19. Сада смо је наставили, намера нам је да помогнемо школама да привуку што више деце да се баве фудбалом односно спортом. То ће бити могуће ако им се обезбеде добри тренери и добри услови за рад, каже Динић.

У име полазника школе, на поклону се захвалио један од тренера, Александар Пајић.

М. Јовић, А. Пајић и В. Динић

 -Имамо најмасовнију школу у граду, са 140 чланова, и овакав вид помоћи нам много значи. Подршка нам стиже од директора клуба Сенада Марића, од ГФС Пожаревац, градске самоуправе. Деца су нам талентована и тврдим да ће сви бити добри фудбалери, каже Пајић. 

Свечаности предаје донације присуствовали су фудбалери–школарци и њихови тренери: Александар Пајић и Славиша Ђуровић, директор школе Марјан Марковић, секретар школе Милош Давидовић, координатор Саша Триловић и члан Градског већа задужен за спорт Милан Јовић. Испред ГФС Пожаревац присутни су били Аца Новаковић и Владан Динић.

Текст и фото: Раде Сандић